• Elektriker som installerar laddstolpar i Trollhättan
  • Elektriker som installerar laddstolpar i Trollhättan

Elektriker Trollhättan

Bergs Bygg & El har elektriker i Trollhättan som utför alla slags elinstallationer runt om i vårt område. Vi är redo att ta oss an även ditt elprojekt.

Vi har elektriker som matchar ditt behov. Vare sig det gäller att dra el vid en nybyggnation, installera en laddbox eller för att laga ett trasigt uttag. När du vill byta elcentral, elsäkra din bostad eller förverkliga det smarta hemmet, så är du alltid välkommen att vända dig till oss. Vår kundkrets består av både privatpersoner och företag.

Anlita auktoriserade elektriker i Trollhättan

Vårt företag är förstås registrerat hos elsäkerhetsverket. Det innebär att du kan känna dig trygg med att våra elektriker i Trollhättan bara installerar professionell och säker el.

Installation av laddbox & laddstolpar i Trollhättan

Vi ser till att din elbil får säker laddning! Med en korrekt laddboxinstallation så säkerställer du att laddningen sker lika snabbt, tryggt och säkert varje gång.

Elektrikerna på Bergs har valt att jobba med Charge Amps som leverantör av laddboxar. I deras produktutbud finns lösningar för att montera elbilsladdning på fasaden, i garaget eller som laddstolpar.

Charge Amps Halo är den mest populära laddboxen. Den är gjord för vårt omväxlande klimat och är dessutom fylld med smarta funktioner. Uppkoppling mot en molntjänst och ett extra schukouttag där du kan ladda din elcykel är ett par exempel.

Laddstolpar Trollhättan - Elektriker Trollhättan

Missa inga förmånliga avdrag för installation eller reparation

Avdrag för ”Grön teknik” kan du få när vi som elektriker i Trollhättan har installerat en laddbox i anslutning till din bostad. Här kan du få avdrag på upp till 50% på både material och installationskostnad.

När en elinstallation avser exempelvis en reparation och utförs hos dig som privatperson, så kan du ha möjlighet till att göra rot-avdrag på upp till 30% av arbetskostnaden.

Om du har avdrag kvar att nyttja och om alla kriterier är uppfyllda, så drar vi av beloppet direkt på fakturan. Hos Skatteverket kan du läsa mer om vad som gäller och logga in för att se hur mycket rot-avdrag, och även grönt avdrag, som du har kvar att nyttja i år.

Bergs Bygg & El– elektriker Trollhättan

Välkommen att kontakta oss via formulär, telefon eller mejl!

Hör av dig för en offert, eller om du har några funderingar på vad våra elektriker Trollhättan kan göra för just dig.

Snabbanslutning