• Snickare i Trollhättan - Bergs Bygg
  • Snickare i Trollhättan - Bergs Bygg

Snickare Trollhättan

Välkommen som kund hos Bergs Bygg när du behöver en snickare i Trollhättan med omnejd. Vi utför både mindre och större snickeriarbeten, för både privatpersoner och företag runt om i vårt område.

Nybyggnation, tillbyggnation, renovering i Trollhättan

Vi är ofta anlitade för nybyggnationer, tillbyggnationer och renoveringar. Våra snickare i Trollhättan tar sig an alla typer av jobb. Allt från en snygg pergola i trädgården till att bygga om kontorsutrymmen eller kompletta köksinstallationer.

Har du en idé om ett byggprojekt så ska vi se till att förverkliga den, på ett yrkeskunnigt och professionellt sätt. Snabbt & tryggt!

För att göra processen med eventuella elinstallationer mycket smidigare så har vi egna elektriker inom bolaget. För att kunna erbjuda dig en totalentreprenad så har vi också ett brett nätverk med andra hantverkare. Tillsammans med dem så kan vi ordna med ritningar, målningsarbeten, tapetsering, plattsättning och annat som kan behövas till ditt byggprojekt.

Anlita Bergs Bygg för köksrenovering av snickare i Trollhättan

En av våra specialiteter är att vi installerar trivsamma och smarta kök. Vi samarbetar med två av Sveriges största kvalitetsleverantörer av kök, både Marbodal och Ballingslöv. Vill du kanske passa på att bygga ut till ett större kök eller ändra planlösning så ordnar våra snickare i Trollhättan förstås det också.

Om ditt kök inte är i ett större renoveringsbehov så kan vi göra mindre insatser genom att byta köksluckor eller golv.

Så vad säger du om en köksrenovering i Trollhättan? En upprustning av köket resulterar oftast i en bättre känsla i hela hemmet, och dessutom är det en investering som höjer värdet på bostaden.

Smarta kök

Våra elektriker är fenor på att sätta de sista detaljerna med belysningspunkter, och om du önskar, även automatiseringar för smarta hem.

Köksrenovering Trollhättan - Snickare Trollhättan - Bergs Bygg

För snickare Trollhättan – kontakta oss på Bergs Bygg!

Ett av våra motton på företaget är att ”det är detaljerna som gör det” och det präglar allt vi gör!

Vill du veta mer om våra snickartjänster eller få en kostnadsfri offert för snickare i Trollhättan? Varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, telefon eller mejl.

Snabbanslutning